26 / 04 / 2024

12 ay boyunca karşılıksız 1500 lira kira yardımı! İşte şartları

12 ay boyunca karşılıksız 1500 lira kira yardımı! İşte şartları

Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı dar gelirli kişilere yönelik destek vereceğini açıkladı. 1500 lirayı bulan destekler için ise şartlar belli. İşte haberin ayrıntıları...



Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı doğrultusunda kira yardımı hizmeti adına altında müracaat eden kişilerin sağladıkları şartlar doğrultusunda kendilerine verilmekte.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan sosyal yardımlarda ihtiyaç sahibi ailelere 1500 lira kira yardımı gerçekleştirilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön