27 / 04 / 2024

23 bin 700 kişi oraya koştu! 2 artı 1 evi bedavaya verecek

23 bin 700 kişi oraya koştu! 2 artı 1 evi bedavaya verecek

Kanada'da yaşayan Türk iş insanı Fesih Zeki Mert, memleketi Bingöl’de yaptırdığı bir sitedeki 2 artı 1 daireyi bir kişiye bedava vereceğini duyurdu. Dairenin çekilişle verileceğini duyan vatandaşlar çekilişe akın etti. Tam 23 bin 700 kişi başvuruda bulundu.



Yıllar önce Kanada’ya yerleşen ve inşaat işçiliğinden Kanada'nın en başarılı ilk 50 şirketin biri olan firmanın sahibi olan Bingöllü Fesih Zeki Mert, memleketine gelerek burada yatırım yapmak istedi. İş insanı Fesih Zeki Mert, kentte konut alanında bir site projesi hayata geçirdi.

Kamelyalarla donatılan terası, geniş sosyal alanı, akıllı ev sistemleri ve daha birçok önemli özelliği barındıran dev projenin açılışında sürpriz yapan iş insanı Mert, 2 artı 1 odalı bir evi kurayla ücretsiz bir şekilde verileceğini duyurdu.

"BU SON OLMAYACAK" DEDİ

Hiçbir ücret ödemeden ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş sabahın erken saatlerinde çekilişin yapılacağı alana geldi. 23 bin 700 kişinin başvurduğu çekiliş töreninde açıklama yapan iş insanı Mert, "Bir dairemiz inşallah Bingöl’de ihtiyaç sahibi bir ailemize hediye edeceğiz. Bu arkadaşa huzurunuzda bedelsiz satış sözleşmesini ve anahtarını teslim edeceğiz. İlk iş günü olan Pazartesi günü de tapusunu kendisine vereceğiz.
 


Geri Dön