23 / 04 / 2024

4 şehirde kripto para operasyonu!

4 şehirde kripto para operasyonu!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı 4 şehirde kripto para borsası için operasyon başlattı. Operasyon sonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 



Türkiye genelinde 4 kentte kripto para dolandırıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberine göre; kendilerini kripto para borsasında gğvenilir bir aracı kurum olarak gösteren kurum için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada 105 vatandaşı 400 bin lira zarara uğradığı tespit edildi. 

4 şehirde kripto para operasyonu!

3 aylık fiziki takip çalışmaları sonucu Diyarbakır merkezli çalışmalarda İstanbul,  Adana  ve Elazığ'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlerin ardından, görülen mahkemede 5 kişi tutuklanırken 5 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonlarda arama yapılan adreslerde ruhsatsız iki adet tabanca, bir adet av tüfeği, çok sayıda mermi ve fişek, cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler ve çok sayıda dijital materyale ele geçirildi. 

Binance CEO'sundan Bitcoin açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön