28 / 03 / 2024

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.



Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Sözcü'den Can Çapar'ın haberine göre, olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan cihazların araçla Hatay Reyhanlı'dan Adana’ya götürüleceği bilgisini elde etti.

Hatay da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

TOPLAMDA 23 KRİPTO PARA ÜRETİM CİHAZI ELE GEÇİRİLDİ

Yaşanan gelişmelere göre, Erzin'de durdurulan araçta toplamda 23 kripto para üretim cihazı, 24 güç kaynağı ile “hash board” şeklinde bilinen veri güvenliğini sağlamaya yarayan toplamda 3 cihaz ele geçirdi. Yaklaşık olarak 1 milyon TL değerinde oldukları bildirilen cihazlara el konuldu, araçta bulunan A.A. ve K.A. gözaltına alındı.

 

Kripto para saldırıları büyüyecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön