18 / 04 / 2024

5 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

5 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları, bugün rekor tazeledi ve 2022 yılının en yüksek rakamına ulaştı. Gram altın 1132 lira seviyesine ulaşırken altın bilezik fiyatları da arttı. 5 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda araştırılıyor.  Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

5 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Bugün ons altın güne 1834 dolardan işlem görüyor.  Rusya - Ukrayna arası savaş gerginliği nedeni ile yükseliş gösteren Ons altında  yükselişlerin devam etmesi bekleniyor.

Gram altın 1128 liradan satılırken, çeyrek altın 1855 lira oldu. Yarım altın fiyatı 3710  lira, tam altın fiyatı ise 7393  liradan satışa sunuluyor.

Altının piri İslam Memiş duyurdu! Gram altın için yeni rekor rakam belli oldu! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Gram altının patlayacağı asıl tarih belli oldu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Dudağınız uçuklayacak!

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön