23 / 04 / 2024

AC Yapı'dan Kartal'a 100 milyon dolarlık yatırım!

AC Yapı'dan Kartal'a 100 milyon dolarlık yatırım!

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor.  Proje 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.



AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul, 44 katlı 2 kulede konut ve ofis olarak tasarlanmış 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Proje İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor. 

 

100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar uzanan çeşitte daire tipleri yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 697 metrekare arasında değişiyor. 
 

 

Lokasyon bilgileri kapsamında Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu'nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı'na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

 

Getiri potansiyeli yüksek

 

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul, Forbes Türkiye sıralamasında en yüksek prim kazandıran projeler arasında 19'uncu sırada yer alıyor. 
 

Moment İstanbul'da yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Ayrıca projede sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.


Çocuklara eğitim imkanı
 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Moment İstanbul'da anaokulları da yer alıyor. Cross Action markası ile spor destekli anaokulu 3 - 6 yaş çocuklara eğitim verirken, aynı marka Sağlıklı Bedensel Gelişim tesisleri ile 6 - 16 yaş çocuklara hizmet verecek. 



Adres : Baltacı Mehmet Paşa Sok. No:4 Soğanlık-Kartal/İstanbul  
 
Tel : 0216 377 82 82  
Web : http://momentistanbul.com


Geri Dön