26 / 04 / 2024

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor!

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor!

Şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla il merkezindeki bazı yollarda çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.



Adıyaman Belediyesi tarafından yolların şehir ulaşımına daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. 


Şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla il merkezindeki bazı yollarda çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak Adıyaman şehir merkezindeki Atatürk Caddesinde ve Hükümet Binasının da bulunduğu Eski Zey Yolu üzerindeki orta refüj ve süs havuzlarını yıkarak, trafiğin yoğun işlediği bu yolları genişleten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların yanı sıra Esentepe  TOKİ  yolunda da daha önce tamamlanan asfaltlama çalışmasından sonra vatandaşlar için yürüme yolu. bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. 


Adıyaman'da ilk kez Esentepe TOKİ yolunda uygulanan kiremit tozlarından yürüyüş yolunu çok beğenen semt sakinleri Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya ve ekibine teşekkür etti. Adıyaman Belediyesi'nin bu yıl asfalt çalışmalarında çok büyük bir ilerleme kaydettiğini de sözlerine ekleyen vatandaşlar, "Adıyaman Belediyesi bu yıl asfalt çalışmalarında rekor kırdı. 


Yaz boyunca il merkezindeki hangi mahalleye girsek asfalt çalışmasıyla karşılaştık. Bu yoğun çalışmalarından ve Adıyamanlılara ilk kez yürüyüş yolu hizmeti getirmesinden dolayı başta Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştular. Ayrıca; Bu yıl 50 kilometre asfalt hedefiyle yola çıkan ve Eski Besni yolundaki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan. Yeni Mahalle ve Karapınar Mahallelerinde de çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu yıl asfaltladığı toplam alanın 60 kilometreyi aştığı bildirildi.


Adıyaman Günebakış Gazetesi


Geri Dön