29 / 03 / 2024

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor

Şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla il merkezindeki bazı yollarda çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

Adıyaman'da yeni İmar Kanunu anlatıldı!

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Adıyaman'da anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mara Mahallesinde anlaşma sağlanan yapılar için yıkım kararı verildi ve çalışmalar başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan yapılar bir bir yıkılıyor. 

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Mehmet Özhaseki Adıyaman'daki dönüşümü takdir etti!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Adıyaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmaya hazırlanan Adıyaman Belediyesi, hak sahipleri ile anlaşma sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. 

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor Haberi

Adıyaman Belediyesi yolları yeniliyor

Adıyaman Belediyesi tarafından yolların şehir ulaşımına daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. 


Şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla il merkezindeki bazı yollarda çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak Adıyaman şehir merkezindeki Atatürk Caddesinde ve Hükümet Binasının da bulunduğu Eski Zey Yolu üzerindeki orta refüj ve süs havuzlarını yıkarak, trafiğin yoğun işlediği bu yolları genişleten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların yanı sıra Esentepe TOKİ yolunda da daha önce tamamlanan asfaltlama çalışmasından sonra vatandaşlar için yürüme yolu. bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. 


Adıyaman'da ilk kez Esentepe TOKİ yolunda uygulanan kiremit tozlarından yürüyüş yolunu çok beğenen semt sakinleri Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya ve ekibine teşekkür etti. Adıyaman Belediyesi'nin bu yıl...