18 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Elazığ'da depremzedeleri ziyaret etti.

Sözcü gazetesinden Evren Demirdaş'ın haberine göre, AKP’den ayrıldıktan sonra Gelecek Partisi‘ni kuran eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu‘yla birlikte Elazığ’da depremzedelerin ziyaretine gitti. Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören depremzedelerle sohbet eden Davutoğlu, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin hasar verdiği bölgeleri de ziyaret eden Ahmet Davutoğlu, deprem için toplanan paralarının denetime açık olması gerektiğine dikkat çekerek, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım. Allah muhafaza eylesin ama hep beraber depreme karşı hazırlıklı olalım ve deprem ile karşı karşıya kaldığımızda kamu yönetimi olarak, yerel yönetimler olarak, vatandaşlar olarak gerekli tedbirleri almakta tereddüt etmeyelim” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön