19 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kovid-19 salgınında artan vakalar üzere alınan kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Günü değil, canı kurtarın” diyen Davutoğlu, “Yanlışlarınızın faturasını vatandaşa kesmeyin. Almak zorunda kalacağınız kapsamlı kapanma kararını gecikmeden alın” dedi ve şu 4 öneriyi sıraladı: 

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

1- Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı, 5 bin TL'den az olmamak üzere ciro kaybı desteği verilmelidir.

2- Hasat dönemine giren çiftçilerimize özel bir uygulama yapılmalı; ayrıca mazot, gübre ve yem ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalıdır.

3- İşçilerimiz için kısa çalışma ödeneği derhal tekrar başlatılmalıdır.

4- İşsizlere ve sosyal yardıma muhtaç kesimlere açlık sınırı olan 2 bin 736 TL'den az olmamak üzere hane başı yardım yapılmalıdır.

 

1- Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı, 5000 TL'den az olmamak üzere ciro kaybı desteği verilmelidir.

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) April 13, 2021

 

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!


Geri Dön