28 / 03 / 2024

Ahmet Davutoğlu esnaf kiraları açıklaması

Ahmet Davutoğlu esnaf kiraları açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Can Temir tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Ahmet Davutoğlu esnaf kiraları açıklaması Haberi

Ahmet Davutoğlu esnaf kiraları açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kovid-19 salgınında artan vakalar üzere alınan kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Günü değil, canı kurtarın” diyen Davutoğlu, “Yanlışlarınızın faturasını vatandaşa kesmeyin. Almak zorunda kalacağınız kapsamlı kapanma kararını gecikmeden alın” dedi ve şu 4 öneriyi sıraladı: 

1- Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı, 5 bin TL'den az olmamak üzere ciro kaybı desteği verilmelidir.

2- Hasat dönemine giren çiftçilerimize özel bir uygulama yapılmalı; ayrıca mazot, gübre ve yem ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalıdır.

3- İşçilerimiz için kısa çalışma ödeneği derhal tekrar başlatılmalıdır.

4- İşsizlere ve sosyal yardıma muhtaç kesimlere açlık sınırı olan 2 bin 736 TL'den az olmamak üzere hane başı yardım yapılmalıdır.

1-...