24 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle gündemden düşmüyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi..



Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalamalar yaşanıyor. Bu sayede benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle gündemdeki yerini koruyor. 
 
Petrol fiyatlarında iki gündür yaşanan düşüş ivmesi, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına hemen yansıtıldı. Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen müzakerelerin ardından hızla düşüş yaşandı. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; yüzde 8'e varan düşüş kaydeden ABD ham petrolü yeniden 105 dolarda dalgalanırken, Brent petrol fiyatı ise 108 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki, bu durum akaryakıt fiyatlarını nasıl etkiledi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön