20 / 04 / 2024

Altın 6 ay sonra bu rakamı görecek! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması! 1 gram bile altını olanlar dikkat

Altın 6 ay sonra bu rakamı görecek! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması! 1 gram bile altını olanlar dikkat

Yatırımcıların gözdeleri arasında bulunan altının ne kadar yükseleceği merak ediliyor ve araştırılıyor. Ünlü analistler altının 6 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki altın 6 ay sonra ne kadar olacak? Editörün 2. notunda bile altının sadece 5 günde ne kadar yükseldiğini görebilirsiniz...



Analistler yaptıkları açıklamalarda “Jeopolitik risklerin ve sürekli enflasyonun aşağı yönlülüğü koruduğunu görüyoruz ve altının önümüzdeki altı ay içinde 1,900$/ons seviyesinden desteklenmesi gerekiyor”  tahmininde bulundu.

Altın kahini olarak bilinen Finans Analisti İslam Memiş ise Fed'in altını baskılama politikasının etkisini göstermeye başladığını dile getirerek, doların yıl sonuna kadar daha büyük ataklar yapacağını belirtmişti.

Altın 6 ay sonra bu rakamı görecek! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması! 1 gram bile altını olanlar dikkat

Fed'in yıl sonuna kadar 3 defa faiz artırımına gideceğini anımsatan Altın kahini İslam Memiş, belirsizlik sebebiyle küresel ekonominin daralacağını altın gibi değerli emtianın yerine değerli para alacağını dile getirerek, "Enflasyon karşısında mal değerliydi. Bundan sonraki süreçte nakit daha değerli olabilir" şeklinde konuşmuştu. Yatırımcıların gözdesi gram altın fiyatında düşüşün geçici olduğunu dile getiren İslam Memiş, 900 TL’nin altında alım yapılamayacağını söylemişti.

Editörün Notu: Bu haber 22 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:40'ta yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 15 lira 94 kuruş, euro 16 lira 81 kuruş, altının gramı ise 954 lira 46 kuruş değerindedir. 

Editörün 2. notu: Emtia piyasası hafta sonundan beri hızla yükseliyor. 22 Mayıs Pazar günü 954 lira 46 kuruş seviyelerinde olan altın, haberin güncellendiği 25 Mayıs tarihi itibariyle 982 lira 50 kuruşa yükseldi. Altındaki yükseliş devam ediyor. An itibariyle dolar kuru 16 lira 48 kuruş, Euro ise 17 lira 59 kuruş.

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Altın yaydan çıktı, ok gibi fırladı!

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 22 Mayıs 2022 altın fiyatları...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön