23 / 04 / 2024

'Altın almayalım, bekleyelim' diyenler için İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi! Fiyatlar öyle değil...

'Altın almayalım, bekleyelim' diyenler için İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi! Fiyatlar öyle değil...

Altın almak isteyenlerin 'altı almayalım, bekleyelim' diyenler için Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Ayrıntılar haberimizde...



İSLAM MEMİŞ UYARDI...

Ünlü isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Yine bankalardan almak istediğinizde altını, makas aralığını göz önünde bulundurun. Değişken fiyatlar göreceksiniz, altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarmak isterim. Bence 950 lira seviyesi altında gram altın görmek bugünlerde hayal gibi duruyor. İş alıma geldiği zaman hiç de fiyatlar o şekilde değil."

 Altın almayalım, bekleyelim diyenler için İslam Memiş ten korkutan uyarı geldi! Fiyatlar öyle değil...

Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram altıhn ne kadar?   Şu sıralar gram altın alış fiyatı 993,68 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk baksın! 5 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları 1 ay sonrası bu kadar olacak! Rakam verildi! Altın borcu olanlar çabuk bakın...

Altın fiyatlarında sert rüzgar! Hemen bu rakamlara bakın! Son dakika altın fiyatları 4 Temmuz 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön