20 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında bomba tahmin! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı

Altın fiyatlarında bomba tahmin! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı

Son dakika altın gelişmesi. Altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarındaki fiyat dalgalanması vatandaşların gündeminde. Altın fiyatlarındaki iniş çıkışları yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Ciddi bir baskı ve manipülasyon var’ diyerek vatandaşları uyardı.



ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırım sinyalleri ve Rusya’ya karşı uygulanan yaptırımlarla birlikte altın fiyatları baskı altına girmiş halde. Küresel piyasalarda ons altın düşüşünü sürdürürken, iç piyasada BDDK’nın kararı çeyrek altın ve gram altını çok ciddi etkiledi. Piyasalardaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları düşüş konusunda uyarılarda bulundu. Düşüşlerin kalıcı olmadığını ve altın fiyatlarının baskı altında tutulduğunu belirten İslam Memiş, ‘Ciddi bir baskı ve manipülasyon var’ diyerek vatandaşlara peş peşe uyarıları sıraldı. İşte İslam Memiş’in dikkat çeken açıklamaları…

“DİKKAT 9 LİRALIK MAKAS ARALIĞI VAR”
“Gün içinde 994'e kadar işlemler gerçekleşti ama Kapalı Çarşı'da 983 TL. 9 liralık makas aralığı bulunuyor. Yine bankalardan almak istediğinizde altını, makas aralığını göz önünde tutun.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön