26 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? 'Fed nefes alma molasında' diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? 'Fed nefes alma molasında' diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

Ons altın ve gram altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar için ürperten altın yorumları gelmeye başladı. Peki altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen sarı metal düşecek mi yükselecek mi? Ayrıntılar haberimizde...



Altın fiyatları bu hafta da geçen haftaki yükseliş eğilimine devam ediyor.  Geçen hafta açıklanan ABD Merkez Bankası'nın mayıs ayı toplantı tutanaklarının enflasyonist baskıların farkında olunduğu ve gerekirse eylül ayında beklemeye geçilebileceği yönündeki açıklamalar altın fiyatlarında riskli günlerin gelmesine yönelik bir beklenti oluşturdu.

Bu hafta piyasaları etkileyecek gelişmeler arasında ABD tarım dışı istihdam, Bek Kitap rapor ve Fed başkanı Jerome Poewll'ın yarın ABD Başkanı Biden ile görüşmesi takip edilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön