25 / 04 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kıyamet öncesi farklı bir yol izledi! Altın mı, dolar mı, euro mu, TL mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kıyamet öncesi farklı bir yol izledi! Altın mı, dolar mı, euro mu, TL mi?

ABD Merkez Bankası FED’in açıklayacağı enflasyon verileri öncesi altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten kritik açıklamalar geldi. İşte detaylar…



DOLARDA DİRENÇ SEVİYESİNİ DE AÇIKLADI

İslam Memiş, 10 Ağustos Çarşamba günü öncesi ve sonrasına piyasaların kritik zamanlardan geçeceğini söyleyerek döviz ve altın için uyarılarını gerçekleştirdi. “Altın satmalı mıyım? Dolar ne kadar olacak?” gibi soruların merak konusu olduğunu söyleyen Memiş, çarşamba gününden sonra dalgalanmaların olacağını ve yatırımcının bu süreçte dikkatli olması gerektiğini belirtti. Borsa İstanbul'da yükselişin de devam edeceğini açıklayan Memiş, şu an en çok kazandıran işlemin borsa olduğunu ifade etti. Dolar - TL için 18 TL seviyesinin direnç seviyesi olduğunu kaydeden Memiş, direnç seviyesinin kırılmasından sonra 18, 10 TL kadar yükseleceğini de sözlerine ilave etti. Ons altın da ise destek seviyesinin 1770 dolar olduğunu dile getirdi.

EURO - DOLAR PARTİSİNİ ÖNERDİ

FED faiz kararı öncesi piyasalarda fiyatlanmaların start verdiğini ifade eden Memiş, oldukça kritik bir haftada olduğumuzu söyleyerek elinde dolar ve altın tutanların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Üç ana süreçten bahseden Memiş, Amerika enflasyon verileri, FED faiz kararı nedeni ile piyasaların kendini 75 baz faiz artışına hazırladığını dile getirdi. Kendi yol haritasından bahseden Memiş, "Ben ve yol arkadaşlarımda da dolar ve altın olmadığı için biz lirada kalmaya devam ediyoruz. Dolar kurunda 18 seviyesi baraj. Bizim yerine koyacağımızı seviye ise 17.30. Tam bir yatırım mantığı ile hareket ediyoruz. Uçan kaçan yok" diyerek cümlelerini noktaladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kıyamet öncesi farklı bir yol izledi! Altın mı, dolar mı, euro mu, TL mi?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 11.16'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,19 Türk Lirası, euro 18,36 Türk Lirası, altının gramı ise 1040 Türk Lirası değerinde.

Küresel piyasalar ABD’den gelecek enflasyon verilerine odaklandı! ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

A101'den teknoloji devi Samsung Galaxy Z Flip3'e 4. 200 lira indirim! Bu fırsat kaçmaz! 9 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarda yeni dönem başlıyor! Bunu yapmadan dava açamayacaksınız!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön