28 / 03 / 2024

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Rusya ve Ukrayna arasındaki kriz sonrasında, yatırımcılar Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırılıyor. Altının onsu bu sabah saatlerinde 1940 seviyelerinde işlem görürken şuanda 1,954 dolar seviyesi ile yükselmeye devam ediyor. İşte 24 Şubat 2022 altın fiyatları...



Altın fiyatları, Rusya’nın Donetsk ve Luhansk’ı tanımasının ve bölgede tansiyonun artmasının ardından bu seneye zirve seviye ile imza attı. Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi  yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Altının onsu dün sabah saatlerinde 1,895 dolar seviyesinde güne başlarken bugün ise gelen son dakika verilerine göre 1,954 dolar seviyesine çıktı. Altının onsunda meydana gelen bu yükseliş diğer altın çeşitlerinin de yukarı yönlü hareket etmesini sağladı.

Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Has altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın, gremse altın kaç lira? İşte 24 Şubat 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön