24 / 04 / 2024

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 419 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 683 lira, Cumhuriyet altını ise 2.785 liradan satılıyor.



Gram altın, dün dolar kurundaki düşüşün etkisiyle 415,8 liraya kadar gerilerken günü de önceki kapanışın yüzde 0,6 altında 417,2 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni güne ise yükselişle başlamasının ardından saat 11.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,4 üzerinde 418,7 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 683 lira, Cumhuriyet altını da 2.785 liradan satılıyor.

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?

Altının ons fiyatı ise dün 1.726-1.741 dolar dar bandında yatay hareket etmesinin ardından bugün yüzde 0,2 artışla 1.735 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Analistler, ABD'nin tahvil faizlerinin seyrinin emtia piyasalarında fiyatlamalar açısından temel faktör olmaya devam ettiğini belirterek, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu akşam açıklanacak toplantısında projeksiyon ve yönlendirmelerin yatırımcı kararlarında belirleyici olacağını söyledi.

Gram altın güne 419 liradan başladı!

Gram altın yeni haftaya 422 liradan başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön