25 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen koşmayan bin pişman olur

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen koşmayan bin pişman olur

Analistlerden altın alacaklara flaş bir uyarı geldi. Gram altında 1400 TL'leri beklediklerini belirten analistler, altın yatırımcılarına ne yapmaları gerektiğini söyledi.



İSLAM MEMİŞ DE BENZER AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Piyasa kahini olarak bilinen yatırım uzmanı İslam Memiş de analistlerin benzeri açıklamalarda bulunup, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Şu anda içeride gram altın/TL 1020-1025 lira aralığında. 1020 lira güçlü direnç seviyesi. 950-1050 aralığına yerleşmiş gram altın var. Ağustos içinde 1000 lira altına sarkmalar da orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürmeyi devam edecek… Ağustosun ortasından sonra, 15 Ağustos’tan sonra 1000 lira altında gram altın alamayacaksınız uyarım olacak. 1000 altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Yıl sonuna kadar 1450 lira rakamlarını beklemeye devam ediyoruz. Gram altın/TL’de asıl yükseliş daha başlamadı.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön