24 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen koşmayan bin pişman olur

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen koşmayan bin pişman olur

Analistlerden altın alacaklara flaş bir uyarı geldi. Gram altında 1400 TL'leri beklediklerini belirten analistler, altın yatırımcılarına ne yapmaları gerektiğini söyledi.



ALTINDA 1000 TL VE ALTINI GÖRÜRSENİZ ALIN

Altında 1000 TL'nin güçlü bir direnç seviyesi olduğunu belirten analistler, altın fiyatlarının bu seviyeyi geçmeye çalışacağını ancak geçememesinin ardından bir kez daha 1000 TL'nin altını görebileceğini ifade etti. İşte tam da bu zamanda altın almak isteyenlere dev bir fırsat doğacak. Kullanabilenler kar edecek, kullanmayanlar ise kafasını taşlara vuracak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön