23 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.



Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İmkansızlıklar kimseyi sağlık hakkından mahrum etmesin diye harekete geçtik. Ankara Eczacı Odası ile yaptığımız protokol ile 3 bine yakın hemşehrimizin aileleriyle beraber ilaca erişimini sağlamak amacıyla eczane borçlarını kapatıyoruz.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön