19 / 04 / 2024

eczane borcu

eczane borcu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılır 2018?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisi borcu yapılandırılabiliyor. Peki, emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılır 2018?

5 soruda emlak vergisi borcu yapılandırma 2018!

Vergi affı ile devlet, vergi borcu olan vatandaşlarla barışıyor. Aftan emlak vergisi borcu olanlar da yararlanabiliyor. Peki, emlak vergisi borcu olanlar borçlarını nasıl yapılandıracak?

İnşaat, gayrimenkul ve ulaştırmanın dış borcu 41.5 milyar dolar!

2004 yılında bankalar hariç şirketlerin dış kredi borcu 27.5 milyar dolardı. Şimdi ise bu rakam 115.8 milyar dolar. Bu rakamın yüzde 60'ı hizmetlere ait olup, hizmetler içinde de yüzde 60'ı inşaat, ulaştırma ve gayrimenkulun borcu...

Konut kredisi borcu ödenen ev satılabilir mi?

Konut kredisi, doğru ödeme planı yapıldığı takdirde ödenmesinde sıkıntı çıkmayacak bir kredi lakin hayat bazen planladığımız gibi gitmeyebiliyor. Peki kredi borcu ödenen evi satmak mümkün mü?

3 maddede kredi borcu olan ev nasıl satılır?

Kredi kullanarak bir ev satın aldığınızı ve henüz kredi borcu bitmeden evi satmak istediğinizi düşünelim. İşte 3 maddede kredi borcu olan evin satışı..

Emlak vergisi borcu ödenmezse ne olur?

Emlak vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi ödemeleri Mart,Nisan, Mayıs ve Kasım aylarında yapılıyor. Peki, emlak vergisi borcu ödenmezse ne olur?

Gecikmiş emlak vergisi borcu nereye ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, zamanında ödeme yapılmazsa ne olur? Gecikmiş emlak vergisi borcu nereye ödenir?

Antalya'nın Vakıflar Müdürlüğü'ne borcu ticari alanlarla ödenecek!

Antalya Kepezaltı ve Santral Mahalleri'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne olan borcu ticari alanların satışı ile ödenecek. Her iki mahallede de afet riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm uygulanacak.

Galatasaray Riva ve Florya projesiyle 315 milyon TL borcu ödedi!

Galatasaray’da bugün düzenlenen olağan divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Galatasaray'ın borcu ve Riva ve Florya projesinin detayları paylaşıldı.

Düzce'de vergi borcu affından 12 bin kişi yararlandı!

Düzce Belediyesi’ne çeşitli kalemlerde borcu olan 12 bin vatandaş tüm Türkiye’de uygulanan “Vergi Borcu Affı” uygulaması kapsamında borçlarını yapılandırdı.

Vergi borcu yapılandırmada son fırsat!

Ürgüp Belediyesine borcu olan vatandaşların, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarını yapılandırma süresi bugün sona eriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Alanya Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda belediyeye çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı.

eczane borcu Haberi

eczane borcu

Mansur Yavaş, Ankara Eczacı Odası ile yaptıkları iş birliği ile yurttaşların eczane borçlarının kapatılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “İmkansızlıklar kimseyi sağlık hakkından mahrum etmesin diye harekete geçtik. Ankara Eczacı Odası ile yaptığımız protokol ile 3 bine yakın hemşehrimizin aileleriyle beraber ilaca erişimini sağlamak amacıyla eczane borçlarını kapatıyoruz” dedi.

Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İmkansızlıklar kimseyi sağlık hakkından mahrum etmesin diye harekete geçtik. Ankara Eczacı Odası ile yaptığımız protokol ile 3 bine yakın hemşehrimizin aileleriyle beraber ilaca erişimini sağlamak amacıyla eczane borçlarını...