25 / 04 / 2024

Ankara'da 43.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Ankara'da 43.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Çubuk'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 43 milyon 915 bin TL bedelle satışa çıkardı.



Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı,  Ankara  Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Çubuk'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 43 milyon 915 bin TL olarak belirlendi.

Ankara da 43.9 milyon TL ye satılık 4 gayrimenkul!

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar, karşısında belirtilen tarih ve saatinde, ilgili Müdürlüklerce kurulacak komisyonlar huzurunda Sıra nosu onaltı (16) olan taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile Diğer taşınmazlar aynı kanunun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ; Sıra nosu onaltı(16) ve onyedi(17) olan taşınmazlar Seymen Emlak Müdürlüğünce Mithatpaşa Caddesi No:60 Çankaya/ANKARA İhale Salonunda, sıra nosu bir (1) olan taşınmaz Anıt Emlak Müdürlüğünce, sıra nosu Dokuz (9) olan taşınmaz da Kale Emlak Müdürlüğünce, Mithatpaşa caddesi No:9 Çankaya/ANKARA İhale salonunda satılacaktır.
2 - İhaleye katılacak isteklilerin ;
a) Geçici Teminat Bedelinin Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığına dair makbuzun, (2886 Sayılı Kanunun 26.maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir. Banka Teminat Mektubunun verilmesi halinde "Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması" ve Teyit yazısı'nın da ibrazı gerekir.)
b) Gerçek kişilerin ; Yasal yerleşim yeri belgesini (İkametgah ilmuhaberi) ile Nüfus kayıt örneği veya arkalı-önlü nüfus cüzdanı fotokopisinin,
c) Tüzel kişilerin ; İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikce tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirkülerinin veya Vekaletname verilmesi halinde belge aslının veya noterlikçe
tasdik edilmiş örneğinin,
3 - Kapalı Teklif ile satılacak taşınmaz için, İstenilen belgeleri de içeren usulune uygun hazırlanacak teklif mektubunun İhale saatine kadar Komisyon Başkanlığına verilmesi gerekmektedir.
4 - Taşınmazların ihale bedeli peşin ödenebileceği gibi, talep üzerine, ihale bedelinin 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitlendirme yapılabilecektir.
5 - Hazine taşınmazlarının satışı KDV den müstesna olup, 5 yıl süreyle Emlak Vergisine de tabi değildir.
6 - Taşınmazlara ait şartnameler mesai saatleri içerisinde ilgili Emlak Müdürlüklerinde görülebilinir.
7 - İhaleye iştirak edecek isteklilerin ihale salonunda ve İdare binasında Covid-19 tedbirleri gereğince maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri gerekmektedir.
8 - Posta yolu ile verilecek tekliflerde gecikmeler kabul edilmeyecektir.
9 - Komisyon İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Ayrıca ; "Bu ihaleye ilişkin bilgiler: [email protected] adresinden öğrenilebileceği gibi, Türkiye genelindeki ihale bilgileri [email protected]
adresinden öğrenilebilinir." TEL: (0312) 432 23 00 - 311 25 96 İLAN OLUNUR. 


Geri Dön