28 / 03 / 2024

Araç sahiplerine kara haber! Benzine büyük zam!

Araç sahiplerine kara haber! Benzine büyük zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıt pompa fiyatları için zam yapılacağı öğrenildi. Gelecek yeni zam ile benzin litre fiyatı 1,25 TL artacak.



Dolar kuru ağır ağır da olsa yukarı yönlü hareketlerini sürdürürken petrol fiyatları da bir ileri bir geri hareketlerine sınırlı bir şekilde devam ediyor. Piyasalarda hal böyle iken akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin litre fiyatı için zam geleceği bilgisi alındı. Peki güncel benzin litre fiyatı ve motorin fiyatları ne kaç TL oldu? İşte şehir şehir akaryakıt fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİNE BU GECE ZAM GELİYOR

Araç sahiplerine kara haber! Benzine büyük zam!

2022’de rekor artış yaşayan akaryakıt fiyatlarına 2023’te de zamlar gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye benzine 1 lira 25 kuruş zam geliyor. Yeni zam pompa fiyatlarına bu gece yarısından sonra yansıyacak. Motorin fiyatları içinse herhangi bir indirim ve zam haberi bulunmuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön