26 / 04 / 2024

Aralık ayındaki olası dalgalanmalar Borsa İstanbul'da alım fırsatı olabilir

Aralık ayındaki olası dalgalanmalar Borsa İstanbul'da alım fırsatı olabilir

Borsa İstanbul günü tarihi rekorla tamamlarken Aralık ayında yaşanacak muhtemel dalgalanmaların ve kar satışlarının alım fırsatı olabileceği ifade edildi. Ancak uzmanlar hisse konusunda seçici olunması gerektiğini vurguluyor.



Borsada üçüncü çeyrek bilançolarının ardından başlayan yükselişin devam ettiğini belirten uzmanlar, aralık ayında yaşanacak kar satışları ve olası dalgalanmaların alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini belirtirken yatırımcıları hisse seçimi konusunda dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön