27 / 04 / 2024

Arzum AR6021 Listo Buharı ütü uygun fiyata nerde ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Arzum AR6021 Listo Buharı ütü uygun fiyata nerde ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Kırışıklıklardan kolayca kurtulmak için pratik bir ütü yapma hizmeti sunan Arzum buharlı ütü her bütçeye uygun fiyatlarıyla evlerinizde.



Arzum AR6021 Listo Buharı ütü uygun fiyata nerde ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Ütü yapmak bir çok kişi için zahmetli bir iş olarak görülür. Kıyafetlerin kusursuz bir görünüme sahip olması için profesyonel bir ütü  gerekir.Özellikle gün içerisinde çok sık ütü yapanlar ve farklı kumaş türlerinde bu işlemi uygulayan kişilerin buhar gücü daha yüksek model arayışı içine girerler. Ve onların bu arayışına Arzum buharlı ütü karşılık veriyor. 

ARZUM BUHARLİ ÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Arzum AR6021 Listo yeşil buharlı ütü, dayanıklı plastikten üretilen siyah beyaz gövdesi ve yeşil düğmeleri ile dikkat çekiyor.Arzum AR6021 Listo buharlı ütü,  güçlü buhar teknolojisi ile en zor kırışıklıkları bile tek seferde düzleştirmeye  yardımcı olur. 

Farklı kumaş tiplerine uyum sağlayan taban teknolojisi ve ayarları sayesinde giysi ütüleme işini herkes için son derece kolay bir iş haline geliyor. Sırt bölümünde yer alan mekanik düğme, ipekten kadifeye tüm kumaşlara uygun ısı ve buhar yoğunluğunu ayarlamaya yarar.

2400 W gücüyle dakikalar içinde ütüleme işini bitiren ürün, buhar ve su püskürtme özelliklerini bünyesinde barındırır.320 mililitrelik su tankı, çok sayıda parçayı su ilavesi yapmadan ütüleyebilme fırsatını hizmetinize sunar. Bu ürün, dakikada 35 gram sürekli buhar çıkışı ile hafif ve orta düzeydeki kırışıklıkların açılmasına neden olur. 120 gram şok buhar özelliği ise zorlu kırışıklıkları açmak ve kat izleri oluşturmak için son derece etkili bir iş ortaya koyar.

AR6021 Listo yeşil buharlı ütü, seramik tabanı ile parlamayı önleyerek mükemmel ütüleme imkanı sunar. Damlamayı önleyen taban ise leke oluşumunu engeller.Hafif ve ergonomik tasarıma sahip bu ütü, ev hanımlarının elbiseleri ütülerken oluşan boyun ve sırt ağrılarının da önüne geçiyor.

Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?
 


Geri Dön