26 / 04 / 2024

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK), asgari ücret ara zammıyla ilgili olarak, asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını belirtti.



TİSK yaptığı açıklamada, birinci önceliklerinin her zaman ülkemizin ve çalışma arkadaşlarımızın sürdürülebilir refahı olduğunu dile getirerek, diğer bir yandan, böyle bir ortamda işletmelerimizi ve üreticilerimizi ayakta tutmanın, üretimin devamlılığını sağlamanın da büyük önem taşıdığını bildiklerini kaydetti.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

TİSK tarafından yapılan açıklamada "İşletmelerimizin karşılaştığı risk ve fırsatların birlikte değerlendirilmesini istiyoruz. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, bizim için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte büyüyebilmek esas. Çalışma arkadaşlarımızın hayat kalitesini kalıcı şekilde artıracak ve büyük-küçük bütün işletmelerimize değer katacak her türlü kararın destekçisiyiz." ifadeleri yer alırken, tüm taraflara çözüm olacak formüller için iş birliğine açık oldukları da belirtildi. İşverenler olarak her zaman tüm sorumluluklarını tam ve eksiksiz olarak yerine getirmenin bilinci içinde davrandıklarını belirten TİSK, elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman kaçınmadıklarını belirterek, "Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de devletimizin yanında olduğumuzun altını bir kez daha çizeriz. Bu vesile ile asgari ücretin değerlendirilmesine dair yapılacak olası bir toplantıda işveren tarafını temsilen mutlaka masada olacağımızı ve toplam fayda odaklı çalışmalarımız ile olası bir değerlendirmeye olumlu yaklaşacağımızı ifade etmek isteriz." ifadelerini kullandı.

TİSK ayrıca "Birlikte Mümkün" anlayışıyla bu dönemin yine işçi, işveren ve hükümet diyaloğu ve dayanışmasıyla en iyi  biçimde aşılacağı belirterek, "Geleceğimize, çalışanlarımıza, işletmelerimize ve işimize katkı sağlayacak her türlü karara destek vermeye hazırız." değerlendirmesini yaptı.

Milyonlarca asgari ücretli çalışana ve emekliye yapılacak zammı iktidar medyası sızdırdı! İşte masada konuşulan ücretler

Temmuz asgari ücret zammı ne kadar 2022? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son durum!

Asgari ücrette yüzde 45 zam formülü! Asgari ücret kaç lira olacak? Bu rakamı duyan inanamadı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön