27 / 04 / 2024

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Ayçiçek, çay, şeker ve salça derken vazgeçilmez bir ürüne daha dev zam! Şimdi gidip alın

Türkiye'de zam furyası devam ediyor. Ayçiçek yağı, çay, şeker ve salçadan sonra sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşlara zamlar raflara yansımadan dolaplarını doldurmaları tavsiyesinde bulunuldu.



Et ve Süt Kurumu tarafından alınan bilgilere göre kilosu 85 TL olan kuzu karkasın fiyatının 90 veya 95 TL’ye yükseldiği paylaşıldı. Ayrıca toplu alım kilogram fiyatının da primlerle beraber 82 TL’den 90 TL’ye çıkarıldığı yazılı açıklama yapıldı. Bu açıklamada piyasa regülasyon sorumluluğu çerçevesinde üreticinin alın terinin korunması için bazı tedbirler alındığı belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön