25 / 04 / 2024

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Vatandaşa bayram öncesi ayçiçek yağında indirim haberi geldi. Market raflarında indirimli fiyattan ayçiçek yğı satılmaya başlandı. Ayçiçek yağı indirimi sonrası ilgi büyük oldu. İşte ayçiçek yağında oluşan son fiyatlar...



BAKAN KİRİŞÇİ: UKRAYNA YÜZDE 25 İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI SATMAYI TAAHHÜT ETTİ

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Vahit kirişçi, ayçiçek yağlarında yüzde 25 indirimli ürün açıklaması yapmıştı. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Antalya'da tarım sektör temsilcileriyle buluştuğu toplantıda indirimli ayçiçek yağıyla ilgili, "Sadece Ukrayna'nın elinde 27,5 milyon ton dış ticarete konu olan ürün var. Mısır, ayçiçeği çekirdeği, ayçiçek yağı, soya gibi ürünleri bize dış ticaretteki fiyatının, yüzde 25 aşağısına vermeyi taahhüt ediyorlar. Rusya'nın durumu farklı değil. Onlarda da bir sıkışmışlık var ama hiçbir zaman biz Rusya'ya, Ukrayna'ya kısıtlama getirmedik" ifadelerini kullanmıştı.

Ayçiçek yağına yüzde 25 indirim! Resmen açıklandı

Tarım Kredi Kooperatifi'ne ucuz ayçiçek yağı geldi vatandaş hücum etti! Yüzlerce kiloluk stok 5 dakikada bitti

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön