26 / 04 / 2024

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesini 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.



81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için de start verdi.

Tüm Türkiye'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren TOKİ, yeni millet bahçesi projesini Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi'nde inşa edecek.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 13 Eylül 2021 tarihinde yapılacak. Projede ayrıca sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Hayata geçirildiği kentlerin değerini artıran millet bahçesi projelerinin Sancaktepe'nin de değerine değer katması bekleniyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Eylül 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön