29 / 03 / 2024

Aydos Ormanı Millet Bahçesi son durum

Aydos Ormanı Millet Bahçesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek...

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesini 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. Siltaş Korupark'ta  yüzde 5 indirim  12 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta. İşte Siltaş Korupark projesi ile ilgili ayrıntılar...

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek...

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesini 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Bekir Pakdemirli'den Batman'a millet bahçesi müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak iki müjdem var Batman'a. Birincisi, Batman Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, ikincisi ise millet bahçesi ve dere ıslahı" dedi.

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Ege Üniversitesi'ne yapılacak millet bahçesi TBMM gündeminde!

Ege Üniversitesi Ormanına yapılması planlanan millet bahçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aydos Ormanı Millet Bahçesi son durum Haberi

Aydos Ormanı Millet Bahçesi son durum

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam ediyor.

TOKİ yeni projeleri kapsamında İstanbul Sancaktepe Samandıra'da yeni millet bahçesi inşa edecek. Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.
 
TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
İKN    :    2021/469546 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi ve...