26 / 04 / 2024

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.



Batman'da 90 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, hastalar arasında yer alan Abidin Akar (78), geçmişte sağlık konusunda çok sıkıntıların olduğunu, artık yapılan yeni ve devasa hastanelerle güzel hizmetlerin sunulduğunu dile getirdi. "Eskiden hastanelerde sıra bulamazdık. İlaç alamıyorduk." diye konuşan Akar, sağlık sektörünün gittikçe güzel olduğunu belirtti.

Akar, "Allah devletimize zeval vermesin. İnşallah daha da iyilerini de görüyoruz. Rahatsızlığım dolayısıyla hastaneye geldim. Allah razı olsun doktor da ilgilendi. Çok kısa sürede tedavim bitti. Böyle bir şansı nerede bulacağız." dedi.

Mehmet Can Bağlı da yeni hastanenin açılışı dolayısıyla mutlu olduğa değinerek, "Yeni hastane açıldığı için çok mutluyuz. Daha önce sağlık açısından sıkıntılar yaşıyorduk. Yeni bir hastane Batman'a gerekliydi. Açılmasından dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. İnşallah en kısa zamanda tıp fakültesi de açılır. Batman'a güzel bir hizmet olur." diye konuştu.

 

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!


Geri Dön