26 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor!

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor!

25 Kasım tarihinden itibaren, LPG otogazda 65 kuruş, benzin fiyatında 1.02 kuruş, motorin fiyatında 1.06 kuruş zam pompa satış fiyatlarına yansıyacak.



Binlerce araç sahibini yakından ilgilendiren yakıt alımları ile ilgili yeni zamlar açıklandı.  25 Kasım tarihinden itibaren, LPG otogazda 65 kuruş, benzin fiyatında 1.02 kuruş, motorin fiyatında 1.06 kuruş zam pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Benzin, motorin ve LPG ye zam geliyor!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, resmi Twitter hesabından  25 Kasım'dan itibaren geçerli olacak akaryakıt ürünleri fiyat artışlarını açıkladı. Buna göre LPG otogazda 65 kuruş, benzinde 1,02 kuruş ve motorinde 1,06 kuruş artış pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Benzin, motorin ve LPG ye zam geliyor!

Benzin ve motorine 1 liranın üzerinde zam!

Benzin ve motorine zam geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön