24 / 04 / 2024

Benzine indirim mi geliyor?

 Benzine indirim mi geliyor?

Benzine indirim mi geliyor sürücüler tarafından araştırılıyor. Bir süredir akaryakıta gelen zamlardan sonra vatandaşlar benzine zam gelecek mi merak ediyorlar. İşte detaylar!



BENZİNE İNDİRİM GELECEK Mİ?

Sektör temsilcileri, bu yaşananlardan sonra bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatında 25 kuruşluk indirim yapılacağını bildirdi. Eğer bu indirim gerçekleşirse benzinin litresi İstanbul Avrupa yakasında 27.50 liradan 27.25 liraya gerileyecek ve bu son 1 haftadaki ilk indirim olacağını söylediler.

Brent petrolün varil fiyatı 2022 yılına 76 dolardan satılmaya başlanmıştı. Rusya'nın şubat ayında Ukrayna'yı işgal girişiminden sonra petrol arzına yönelik endişeler doğdu ve fiyatlar hızlı bir yükselişe geçti. 8 Haziranda varil fiyatı 124 dolara kadar çıkmıştı.

TOKİ’den 36 taksitle satılık konut! 27 ilde başlıyor!

Bakır fiyatları 2022 ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön