25 / 04 / 2024

Bakır fiyatları 2022 ne kadar?

Bakır fiyatları 2022 ne kadar?

Bakır fiyatları araştırılan konular arasında yer alıyor. Küresel çapta yaşanan düşüş bakır fiyatlarını da vurdu mu? İşte detaylar!



Dünyadaki resesyon endişeleriyle emtialardaki aşağı yönlü düşüş devam ederken bakır fiyatı son 15 ayın en kötü düşüşünü gördü. Peki 2022 bakır ne kadar? İşte detaylar…

BAKIR 2022 FİYATLARI

Bakırın 2022 fiyatları merak ediliyor. Küresel çapta yaşanan para politikalarındaki resesyon endişelerinin artırmasıyla emtia piyasasını kötü etkiledi.

Bakırın libresi, 3,9785 dolarla yapılan hesaplamalarla 15 ayın en düşük seviyesini gördü. Fed yetkililerinin devam eden "şahin" açıklamalarının hala agresif bir düzeyde olması, Banka'nın gelecek dönem atacağı adımların ülke ekonomisini resesyona yönlendireceği endişesini güçlendiriyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, gelecek toplantıda Fed'in politika faizini 75 baz puan artıracağına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, eylül toplantısında 75 baz puanlık artış ihtimali yüzde 46 seviyesinde bulunmaktadır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön