19 / 04 / 2024

bakır

bakır

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği bakır sektörü ürün grubunda bakır teller ihracatında dünyada ve Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Birlik, bakır alaşımları ihracatında ise dünyada ikinci sırada.

Dolar düşerken, altın atak yaptı! Ons altın 1.660 dolara fırladı!

Altın fiyatları, dünya çapında gerçekleşen ekonomik durgunluk risklerinin artması ile sarı metale yönelik güvenli liman talebinin canlanması nedeniyle haftanın ilk günü önemli bir destek seviyesinin üzerinde sabitlendi.

Hurda fiyatlarında çifte şok! Hem zam hem indirim İşte 11 Eylül 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi..

Geçtiğimiz gün hurdada hem zam hem indirim yaşanması ilgililerini oldukça şaşırttı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir ve bakır hurda fiyatları 11 Eylül 2022...

Hurda fiyatlarında dolar depremi! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Dolar kuru bugün 18, 24 Türk Lirası seviyelerini alırken 2022 senesinin rekorunu kırmaya göz kırptı. Doların yükselmesi ile birlikte ise hurda fiyatlarını derinden sarsıldı. Hurda fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam geldi. Peki, hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç Türk Lirası? 

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

Dolar hurda fiyatlarında deprem etkisi yarattı! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu?

Dolar kuru bugün 18,24 lira seviyesini geçerek 2022 yılının rekorunu kırmaya aday oldu. Doların yükselmesi ise hurda fiyatlarını derinden sarstı. Hurda fiyatlarına geçtiğimiz gün zam geldi. Peki, hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel bakır ve demir hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bu hafta içerisinde kötü haberler geldi. Fiyatlarında sürekli olarak artışlar olan yükselen hurda fiyatlarının bugünkü fiyat listesi de belli oldu. Peki hurda fiyatları bugün kaç lira? İşte güncel hurda fiyatları 14 Ağustos 2022 hurda fiyatları...

Hurda fiyatlarına son durum ne! Demir ve bakır hurda kaç TL oldu? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da yansıyor. Peki demir ve bakır hurda kaç TL oldu? Hurda fiyatlarında son durum ne? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bakır fiyatlarındaki son durum ne? Bakır fiyatları düştü mü?

Bakırdaki son durum merak ediliyor. Bakır fiyatlarında küresel çapta yaşanan ekonomik yavaşlama ile birlikte düşüş oldu mu? İşte bakıra dair merak edilenler!

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Bakır fiyatları 2022 ne kadar?

Bakır fiyatları araştırılan konular arasında yer alıyor. Küresel çapta yaşanan düşüş bakır fiyatlarını da vurdu mu? İşte detaylar!

Bakır, alüminyum, çinko ve kalayda ABD-Çin hareketliliği

İngiltere’de bakır fiyatları, Çin’de korona virüs kapanmalarının gevşemesi ve ABD’nin tarifeleri kaldırma ihtimalinin Pekin’de güveni artırmasıyla bir ayın en yüksek seviyesine çıktı. Üç ay vadeli bakır %2,1 artarak 9.695 dolar/tondan işlem gördü.

9 bin doların altına düştü! Almak isteyenler şimdi koşun

Bakırda dikkat çeken bir düşüş yaşanıyor. Dünya genelinde talebin de azalmasıyla birlikte bakır fiyatları uzun zamandan sonra ton başına 9 bin doların altına düştü.

Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tarık Kır tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile bakır fiyatları dalgalı seyrediyor. Düşen talep fiyatlar üzerinde baskıyı artırmaya devam ediyor. Bakır fiyatlarındaki bu baskı bakır hurda fiyatlarını etkiledi.  Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına uzun bir aradan sonra büyük bir zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son zamanların en sert düşüşünü yaşaması ve demir cevheri vadeli fiyatlarındaki gerileme hurda fiyatlarını da düşürdü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir, demir cevheri fiyatlarını baskılaması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 21 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlar son 7 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 21 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve hurda fiyatları resmnen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Bakır fiyatları zayıf dolarıne ekisi ilke yükselişe geçerken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar oldu?

bakır Haberi

bakır

Demir ve Demir Dışı Metaller sektörü Ocak Eylül dönemi ihracatı, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 26 artarak 11,1 milyar dolar ilen genel ihracattan yüzde 6 pay aldı.

Aynı dönemde birim ihraç fiyatı yüzde 19 oranda artışla 4,69 dolara ulaştı. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, demir ve demir dışı sektörü olarak ihracatta artışa devam ettiklerini aktardı.

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, eylül ayı ve yılın ilk 9 aylık ihracat rakamlarını açıkladı. Türkiye'nin 2022 yılı eylül ayı ihracatı toplamda 22,6 milyar dolara ulaştı. 2022 yılı Ocak ve Eylül döneminde ise 188 milyar dolara çıktı.

Demir ve Demir Dışı Metaller sektöründe eylül ayı ihracatı 2021 yılının aynı ayına göre yüzde 3,6 oranda artışla...