19 / 04 / 2024

Bitcoin için kritik tahmin!

Bitcoin için kritik tahmin!

Piyasa belirsizliği, yatırımcıların her veri parçasını yeni bir fırsat olarak görmelerini sağlar. Milyarder yatırımcı Novogratz kripto kullanıcılarına “Fed'i izleyin” dedi.



Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, Federal Rezerv enflasyonu kontrol etmeyi amaçlayan agresif faiz artışlarını hafifletirse Bitcoin'in fiyatının artacağını tahmin ediyor.

Cryptonews'ten Ruholamin Haqshanas'ın bildirdiği gibi, mevcut döngü, hem olumsuz bir görünüme sahip olduğu hem de piyasalarla artan korelasyonun etkilerinden muzdarip olduğu için kripto piyasası üzerinde oldukça etkili oldu. Novogratz, genel olarak kripto piyasalarının, özellikle de Bitcoin'in, kötü makroekonomik ortam soğudukça toparlanacağını düşündüğünü söyledi.

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

"BİTCOİN'İN ENFLASYONA KARŞI GÜÇLÜ BİR KORUMA STATÜSÜNDE"

Novogratz, Bitcoin'in güçlü bir enflasyon riskinden korunmaya sahip olduğu varsayımının, Fed Başkanı Jerome Powell faiz artırımı kampanyasını başlatmasıyla kırıldığını öne sürdü. Galaxy Investment Partners'ın 53 yaşındaki CEO'su, genellikle bir enflasyon riskinden korunma aracı olarak görülen Bitcoin'in, Fed'in enflasyonla mücadelesinde büyük bir çöküş yaşadığına ve diğer varlıkların risk olarak görüldüğüne dikkat çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön