19 / 04 / 2024

Borsada düşüş alım fırsatı mı?

 Borsada düşüş alım fırsatı mı?

Borsa birinci seansta düşmeye devam ediyor. Saat 12:30 itibariyle BIST 100 endeksindeki düşüş yüzde 3'ün üzerinde. İkinci seansta ABD'den gelecek enflasyon oranı da etki edecek. Uzmanlar düşüşü alım fırsatı olarak görenleri uyarıyor: Acele etmeyin!



Borsa'da gün içinde neler olacak? Hangi veriler endeksi etkileyecek? Yatırımcı ne yapmalı? İşte piyasa uzmanlarının konuyla ilgili görüş ve uyarıları.

Tunç Şatıroğlu: BİST 100 sistem SAT'a döndü. Kısa vadeli yükseliş trendi bitti. Endekste 3405 kritik desteğini takip ediyoruz. Saat 15.30'daki ABD, ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) verisi gelmeden alım yapmak riskli olur.

Devrim Akyıl: BIST 100  yükselişler satış fırsatı olmaya devam ediyor! Dinamiği bozuk bir yükseliş yaşadık maalesef! Düzeltmesi de sakin olamaz! Doğru hisselere yatırım için iyi fırsatlar gelecek! Aceleci olmamak lazım.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön