29 / 03 / 2024

Borsada neler oluyor? Küçük yatırımcı için hayati uyarılar

Borsada neler oluyor? Küçük yatırımcı için hayati uyarılar

Borsaya giren yatırımcı sayısı 4 milyonun üzerine çıktı ancak toplam portföy değerinin yüzde 90'ına sahip olan yatırımcının oranı yüzde 3.7. Yani küçük bir zümre belirleyici konumda.



Borsada küçük yatırımcının hüsrana uğramasına neden olan düşüşlerin ardında kimlerin olduğu, siyasi bir operasyon olup olmadığı tartışmaları sürüyor. Borsadaki hızlı yükselişler döneminde de küçük yatırımcıyı uyaran ve bu durumun borsanın normali olmadığı uyarısında bulunan iki önemli isimden küçük yatırımcıya yeni uyarılar geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön