28 / 03 / 2024

Brent petrol tepe taklak oldu! Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi?

Brent petrol tepe taklak oldu! Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Haftanın başında Çim ve Aramco haberleri ile sert düşüşe geçen brent petrol 92 dolarak kadar geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Benzin ve motorine indirim gelecek mi?



Haftanın ilk işlem gününde 100 dolar seviyesinde hareket eden brent petrol varil fiyatı Çin'den gelen zayıf ekonomik verilerin etkisi ve dünyanın en büyük petrol şirketinin azı artıabileceğine yönelik beklenitlerin artması ile yüzde 5'i aşan bir değer kaybı yaşadı.

ÇİN'DEKİ ZAYIF VERİLER BENT PETROLÜ ETKİLİYOR

Çin'de temmuz ayı göstergeleri ekonomik toplanmada yavaşlamaya neden olması, brent petrol varil fiyatlarında gerilemeye neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön