26 / 04 / 2024

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha büyük zam! Marketlerde tükenmeden hemen alın

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha büyük zam! Marketlerde tükenmeden hemen alın

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde pazartesinden itibaren indirime gidilmeye başlanıyor. Fakat zincir marketlerdeki bazı ürünlere yönelik zam, kaçınılmaz olarak görülüyor. İşte o ürünlerden biriyle ilgili daha zam haberi geldi. Gelin birlikte bakalım o ürün hangisi...



Zam furyası devam ediyor. Bir yandan para değersizleşirken, diğer yandan gıda ürünleri çok daha değerli hale geliyor. Son olarak çay, şeker, un ve yumurta gibi ürünlere gelen zamlar vatandaşların belini iyice büktü. Durum böyle olunca yeni zam haberlerinden korkuluyor ancak yeni zam haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak mutfakta çok sık kullanılan bir ürün için daha zam haberi geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön