26 / 04 / 2024

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha büyük zam! Marketlerde tükenmeden hemen alın

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha büyük zam! Marketlerde tükenmeden hemen alın

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde pazartesinden itibaren indirime gidilmeye başlanıyor. Fakat zincir marketlerdeki bazı ürünlere yönelik zam, kaçınılmaz olarak görülüyor. İşte o ürünlerden biriyle ilgili daha zam haberi geldi. Gelin birlikte bakalım o ürün hangisi...



AMBALAJ FİYATLARI ARTTI 

Ürüne zam gelmesinin en büyük nedeni ambalaj fiyatlarının artması. Geçtiğimiz yıl 2,5 TL'den satılan ambalaj bu yıl içerisinde 5 TL'ye kadar yükseldi. Yani ürünün içine konulacak malzemenin bile zamlı hali olmada sadece dış etkenler fiyatının artmasına neden oldu. Bu durum da kaçınılmaz olarak vatandaşın cebine yansıdı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön