29 / 03 / 2024

Çay, şeker, un ve yumurta derken çok büyük zam daha! Duyan duymayanlara haber versin

Çay, şeker, un ve yumurta derken çok büyük zam daha! Duyan duymayanlara haber versin

Vatandaşlar art arda gelen zam haberlerin bıktı. Ancak zam haberleri gelmekten bıkmadı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl ülkemizde yeni yapılacak zamlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Türkiye'de zamlar art arda geliyor. Mutfak ürünlerine gelen zamların ardından bir kaleme daha gelen zamlar da vatandaşları hayli zora sokacak. 

Türkiye son dönemlerde çeşitli kalemlerde peş peşe zam kararları ile karşılaşıyor. Gelen bir son dakika haberine göre çok büyük tarihi zam geleceği açıklandı. MTV, ehliyet, araç muayene ücretleri, trafik cezaları ve vergi ile harçlara rekor zam geleceği duyuruldu. Detaylar haberimizde

Tüm Türkiye’nin beklediği temmuz ayı enflasyon oranları açıklandı. Açıklanan rakamlara bakıldığı zaman ÜFE önceki aylara kıyasla yüzde 144,61 oranında arttı. On iki aylık ortalamaya bakıldığı zamanda yüzde 97,30 oranında artış gösterdiği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön