26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!

Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim belli oldu. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama!



TARIM KREDİ MARKETLERİNE NE ZAMAN İNDİRİM GELECEK?

DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreni konuşma yaptı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi marketlerinde 20-30 çeşit üründe indirime gidileceğini açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirim ile satışa başlayacaklarını dile getiren Erdoğan ''Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 30 ile 40 çeşit üründe de indirime gidilecek. Talimatımız şu, sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Başa baş noktasıyla vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarınızı hızlandıracak'' şeklinde konuştu.

Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatlarını düşürülmesi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi. Tarım Kredi Kooperatifleri’ne bağlı marketlerde yoğun bir hazırlık başladı. Marketlerin kar sağlamak amacı ile kurulmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların gıda ürünlerini uygun fiyata alabilmeleri için Tarım Kredi Kooperatiflerine fiyatları düşürün talimatını vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün toplanan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında parti kurmaylarına Tarım Kredi Kooperatifleri’ne bağlı marketlerinin kar için kurulmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye dana eti için de talimatı verdi. CNN Türk Muhabir Melike Görür detayları da şöyle anlattı: "Tarım Kredi marketlerinde dana etinde indirim olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda talimat verdi. Bu konu da AK Parti Merkez Karar ve Yönetim toplantısının gündemine gelmişti.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 220 memur alımı resmen başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

O banka doların sonunu nasıl gördüğünü açıkladı! Elinde doları olanlar aman dikkat!

Kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler! Tüm Türkiye’de yaygınlaşacak! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön