25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

Milyonlarca mezun öğrencinin gözü kulağı bugün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası yapılacak olan açıklamalarındaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi faizlerinin silindiğini duyurdu. İşte detaylar…



"HİÇBİR ZAMAN FAİZ UYGULAMASI YAPMADIK"

Erdoğan, faiz uygulamalarının yapılmadığını belirterek, “Kredi ödemelerinin belirli bir faiz üzerinden değil, üretici fiyat endeksi farkına göre yapılıyor. Hiçbir zaman bir faiz uygulaması yapmadık” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ana para ödeneceğini kesin bir dille açıklarken, “Kredi geri ödemelerinin herhangi bir farkı veya faiz farkı olmaksızın, sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Sadece ana para ödenecek” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 17.54’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,43 Türk Lirası, euro 17,64 Türk Lirası, altının gramı ise 961 Türk Lirası değerinde.

YKS sonuçları sonrası öğrenciler merak etti. İşte en çok kazandıran meslekler ve maaşları

Ticari kredilerde faizler rekor seviyeye ulaştı. Kredi alırken bir kez daha düşünün

Aile Destek Programı ödemeleri başlıyor. 7.200 TL karşılıksız nakit ödeme yapılacak

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön