26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.



DÖRDÜNCÜ SONDAJ GEMİSİNİN ADI “ABDÜLHAMİD HAN” 

Daha önce kiralama veya benzer yöntemlerle yürüttüğümüz arama sondaj çalışmalarını kendi imkanlarımızla sürdürmeye karar verdik. Bu amaçla şimdiye kadar 3 adet sondaj gemisiyle 2 adet sismik araştırma gemimizi envanterimize kattık. Sondaj gemilerimizi son dönemde attığımız bir adımla dörde çıkarttık. Böylece kendi sondaj filosuna sahip sayılı ülkelerinden biri haline geldik. Mevcutla yetinmiyoruz yeni gemilerle filomuzun gücüne güç katmaya devam ediyoruz. Bir süre önce yeni nesil teknolojiye sahip bu dördünce gemimizle filomuzu çok güçlü hale getirdik. Dördüncü sondaj gemimizin adını bu bölgede Sultan Abdülhamid yapmış olduğu çalışmalarla bir döneme ismini vermiş. Bu geminin adını Abdülhamid Han olarak belirlediğimizi açıklayalım. Şu anda Mersin Taşucu Liman’ında sondaj öncesi teknik hazırlıkları yapılıyor. Bu gemimizin de çalışmaya başlamasıyla çalışmaları çok daha hızlı, verimli ve çok daha etkin bir biçimde gerçekleştireceğiz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön