25 / 04 / 2024

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Demir fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme

Dünyada birçok alanda kullanılan demir fiyatlarıyla ilgili önemli gelişme yaşandı. Demir fiyatları şu anda aşağı yönlü hareket etmeye başladı.



Dünya genelinde ev yapımında kullanılması nedeniyle fiyatı çok merak edilen ürünlerin başında demir geliyor. 
Demir cevheri, Çin’in mortgage ödeme boykotuyla mücadelesi, artan Kovid-19 vakaları ve dünyanın en büyük madencilik şirketi BHP Group’un küresel büyümeyle ilgili iki yeni uyarı yapması sonrası tekrar 100 doların altına geriledi. Birçok baz metal de değer kaybetti.

KRİTİK EŞİK OLAN 100 DOLARIN ALTINA GERİLEDİ

Çelik yapımında kullanılan demir cevherinin vadelileri geçtiğimiz hafta 7 ayın ardından kritik eşik olan 100 doların altına gerilemesinden bu yana bu seviyede bocalıyordu.
Pekin yönetimi bir yandan gayrimenkul sektöründeki riskleri hafifletmek için önlemler alırken diğer yandan artan Kovid-19 vakaları ile mücadele ediyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön