07 / 05 / 2024

Dolar 6 lira olacak iddiasına İslam Memiş'ten cevap: Eylül-Ekim'e hazırlık yapın!

Dolar 6 lira olacak iddiasına İslam Memiş'ten cevap: Eylül-Ekim'e hazırlık yapın!

Dolar BDDK hamlesini aştı. 16,70 seviyelerine kadar düşen dolar yeniden 17 seviyesine yerleşti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Twitter hesabı üzerinden Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel'in "Dolar 6 lira olacak" iddialarına cevap verdi.



BDDK hamlesine rağmen sadece 1 hafta 16,70 seviyesine gerileyen dolar yeniden 17 lirayı gördü. Gram altında ise dolardan kaynaklı 989 liradan yukarı yönlü hareketlenme başladı. Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel'in dolar 6 liraya düşecek iddiası gündeme bomba gibi düştü! 

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Eylül ayında Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacağını belirtti. Necmettin Batırel "Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak…" ifadeleri ile şok etti. Türk Lirası'nın güçleneceğini ve döviz kurunun dibi göreceğini belirten Necmettin Batırel, "Dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da… Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak" iddiasında bulundu.

İslam Memiş, ise bu iddialar üzerine "Eylül-Ekim'e hazırlık yapın" diyerek yatırımcıları uyardı!

İslam Memiş YouTube kanalından altın ve doların geleceğini açıkladı!BU İŞİN BİR MATEMATİĞİ VAR

İslam Memiş, dolar 6 liraya düşecek iddiaları üzerine, "Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış. Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez." dedi. Bu işin bir matematiği olduğuna dikkat çeken Memiş, "Kararlar vardır, sistem vardır Mış, muş, miş ile kafa yormayın Cebinize bakın doğruyu o size söyler Ona göre işinize bakın" ifadelerini kullandı.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; doların altı lira olacağını söyleyen bir ekonomistin cümlelerini eleştiren İslam Memiş, Twitter hesabında ikinci bir tweet daha paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Lafa bakar mısın 'Çuvalla para gelecek' Böyle bir cümle kurmak, ne bileyim diyecek bir şey de bulamıyorum Çuvalla para ne demek? Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler. Sessiz olan akıllı arkadaşlarım Eylül-Ekim’e hazırlık yapıp işinize bakın. İlave yaparak yola devam."

Editörün Notu: Bu haber 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11.48'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 10 kuruş, Euro 17 lira 54 kuruş, altının gramı ise 994 lira 70 kuruş değerindedir.

Kripto paralar için İngiltere'den düzenleme çağrısı! Kriptolara yeni yaptırımlar geliyor mu? 

Her tahmini bir bir çıkmıştı, İslam Memiş şimdi de altında bu son kez olacak dedi! İşte bayram öncesi son dakika uyarısı

Benzine zam geldi mi? Benzin, motorin, LPG kaç lira? Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 6 Temmuz 2022...

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön