28 / 03 / 2024

Dolar alev alev! Yastık altında doları olanlar bir dakika bile durmayın, hemen bakın! Son dakika dolar kuru

Dolar alev alev! Yastık altında doları olanlar bir dakika bile durmayın, hemen bakın! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL, Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Yastık altında doları olanlar acil baksın, dolar alev alev... Son dakika dolar/TL 20 Ağustos 2022...



DOLAR 21 TL OLACAK...

Dolar kurunun ne olacağını merak eden yatırımcılar araştırmalarına devam ediyor. Milyonlar kişi dolar ne olur? Dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olacak? sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Mmeiş doların 21 TL olacaağını söyledi. Her açıklamasında eylül ayını işaret eden Memiş, Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararından sonra eylül ayının erken geldiğini ve doların 21 lira olacağıı söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Dolar alev alev! Yastık altında doları olanlar bir dakika bile durmayın, hemen bakın! Son dakika dolar kuru

DOLAR 30 TL OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için 30 TL seviyesini vererek doların 30 TL olacağını su sözlerle ifade ettti:

Kış aylarının sert geçeceğini ifade eden Geçer, “Kur hareketleri açısından bakıldığında da durum sertleşmeye başlar. Ben yalnız olarak enflasyonun etkisinin kura uygulanması ile dolar kurunun 30 TL’nin kıyısına gelebileceğini düşünüyorum” cümlelerini kullandı.

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

Dolar bugün ne kadar? 19 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

İslam Memiş'ten şok açıklama '' Dolar 21 lira olacak, eylül erken geldi'' Acele edin

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön